Hoppa till sidans innehåll

Klubbens stora namn


Här kan ni läsa lite mer om några av klubbens stora namn. 

MK Orion består inte bara av aktiva tävlingsförare. I styrelser och tävlingskommittéer m m finns under åren några hundra entusiaster och frivilliga medarbetare bokförda. Miljoner (!) timmar har de lagt ner på arbete på t ex speedwaybanan i Parken, Bergas och Sipsjöns motocrossbanor, tävlingar i speedway, motocross, rallycross, backtävlingar i Bredängsbacken, isbanetävlingar, stock-cartävlingar och inte minst alla tävlingar på bilsidan, orienterings-, tillförlitlighets- och rally. 

Man ska heller inte glömma alla danser i parken, lotterier av alla de slag, jippon som jul och luciamarknader, bingo (där klubben var först i Häverö), alla andra arrangemang som genomförts för att hålla klubbens ekonomi flytande under våra 80 år. 

Lika omöjligt som det är att nämna alla på tävlingssidan är det att plocka ut alla välförtjänta ledare och funktionärer. Två skall dock nämnas. Harry Eriksson var med från början och innehade kassörsposten 1945-1961, avgick ur styrelsen 1984. Nämnas kan även Harry Nordin. Han kom med i styrelsen i mitten av 50-talet och avgick 1988. Då hade han varit ordförande i 11 år och kassör i 6 år. Plus allting annat han har varit med och gjort. 

Det finns också många andra som bidragit till klubbens fortlevnad. Vi får inte glömma Holmens Bruk, Häverö och Norrtälje kommuner. Ett stort tack även till alla andra som ekonomiskt och materiellt bidragit på olika sätt. 

Uppdaterad: 30 OKT 2017 19:27 Skribent: Annika Ytterberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
MK Orion
Sipsjövägen 9
76330 Hallstavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: motorklubben.orion@t...

Se all info